Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

Kosovska policija danas je uhapsila četiri osobe osumnjičene za krijumčarenje migranata, falsifikovanje dokumenata i organizovani kriminal.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

17:53

Default images

Kosovska policija zadužena za istragu organizovanog kriminala, posle nekoliko meseci istrage, sprovela je policijsku akciju u kojoj su uhapšene četiri osobe, kako navode u policiji, dobro organizovane kriminalne grupe koja je krijumčarila migrante u zemlje zapadne Evrope.

Policijska akcija izvedena je u region Gnjilana, Uroševca, Prizrena i Peći na više lokacija, a rezultirala je hapšenjem četvoročlane kriminalne grupe.

Osumnjičeni su kosovski Albanci za koje se pretpostavlja da su imali saradnju sa osumnjičenima u centralnoj Srbiji i Mađarskoj.

Ova kriminalna grupa, kako navode u policiji, koristila je rute za krijumčarnje migranata sa Kosova, preko centralne Srbije i Mađarske ka zemljama zapadne Evrope.

Svoje usluge naplaćivali su od 1.700 do 2.300 evra a kod njih je pronađeno oružje, municija i druga dokumenta koja će biti korišćena u ovom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: