Šta će biti ako ne nađu mini moris?

Potraga za vozačem "mini kantrimena" koji je usmrtio Luku Jovanovića traje, kao i potraga za vozilom. Ukoliko ono ne bude nađeno, to bi otežalo posao tužiocu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

16:58

Default images

Prema navodima Interpola u Srbiji, oni su u neprekidnoj komunikaciji s kolegama u Evropi i pokušavaju da dođu do osumnjičenog.

Za to vreme, u Srbiji se i dalje traga za "mini kantrimenom" tamnije smeđe-maslinaste boje, sa crnim krovom, ali njega nigde nema. Prema nalazima iz istrage, automobil je pretpeo znatna oštećenja prilkom udarca.

Popucala su i bočna stakla, od kojih su povređene i dve devojke koje su bile u vozilu.

Prema navodima iz istrage, pretpostavlja se da se vozilom do pumpe u Čingrijinoj prevezao Marko Milićev, a u skrivanju vozila prema sumnjama istražnih organa učestvovao je i Bratislav Vesović, koji se u istrazi branio ćutanjem.

Ministar policije u ponedeljak je saopštio ime vozača, ali i informaciju da više od sto policajaca traga za vozilom. Ukoliko ga ne nađu, posao će tužiocu biti otežan.

"To definitivno može da napravi problem u istrazi, jer se po stavlja pitanje koje je vozilo učestvovalo u nesreći. Ali ukoliko postoje drugi materijalni dokazi, onda, pretpostavljam, da to može i da ne pravi problem za dalju istragu o tome ko je vozio i kojim je vozilom upravljao", kaže Milan Božović, stručnjak saobraćajne struke.

Istražnim organima dostupni su delovi vozila na osnovu kojih je i utvrđeno koje je boje, postoji i lada koju su kobne večeri Luka Jovanović i njegovi drugovi gurali na Brankovom mostu, a na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko se nađe vozilo, biološki tragovi će ključni dokaz

S obzirom na to da je prošlo gotovo mesec dana od kobnog udesa, postoji mogućnost da je automobil već uništen, sklonjen ili rastavljen. Policija u saradnji s tužilaštvom neprestano traga za vozilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: