Rebić: Manje stradalih ovog leta

Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić kazao da su letnji meseci rizični za učesnike u saobraćaju i da se MUP trudi da pojača mere bezbednosti.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

12:46

Default images

On se zahvalio Apatinskoj pivari na donaciji od 10 alkometara i kazao da su preventivne akcije, kakava je "Kad vozim - ne pijem", veoma važne za podizanje svesti gradjana o bezbednom ponašanju u saobraćaju, naročito pred festivale.

"Cilj je da oni koji dodju na manifestacije, dodju i odu bezbedno", kazao je Rebić i dodao da će biti pooštrene mere kontrole tokom Dragačevskog sabora trubača u Guči, kako bi se smanjila opasnost na putevima.

Rebić je novinarima kazao da je činjenica da se leti saobraćaj odvija intenzivnije, ali da je ovog leta broj poginulih u saobraćajnim nesrećama smanjen.

Prošle godine u julu poginulo je 70 osoba, a ove godine 37. On je dodao i da je smanjen broj povredjenih.

Apatinska pivara donirala je danas 10 alkometara Saobraćajnoj policiji u okviru akcije "Kad vozim - ne pijem", kroz koju je u proteklih sedam godina donirala 59 alkometara.

Direktor Apatinske pivare Dragan Radivojević kazao je da je od broja doniranih alkometara važnije podizanje svesti o bezbednosti saobraćaja, naročito zato što se na festivalima više konzumira alkohol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: