Utorak, 10.06.2014.

18:05

Kocić novi predsednik Rakovice

Odbornici Skupštine opštine Rakovica, na današnjoj sednici, za novog predsednika te opštine su izabrali Vladana Kocića (SNS).

Izvor: Tanjug

Default images

Kocić je na tom mestu zamenio dosadašnjeg predsednika opštine Milosava Miličkovića, koji je preuzeo mesto državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako je objavljeno na sajtu Gradske uprave, Kocić je prethodno obavljao funkciju direktora Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, dok je u Skupštini opštine Rakovica bio šef odborničke grupe SNS.

U obraćanju odbornicima, Kocić se zahvalio na poverenju i najavio kontinuitet u daljem radu.

"Imam nameru da nastavim započete projekte, ali i da nešto popravim, ukoliko budem mogao. Uvek se u potpunosti posvećujem poslu i instituciju u kojoj radim stavljam ispred sebe", rekao je Kocić.

On je dodao da je prioritet sanacija štete koju su gradani pretrpeli usled poplava, dok je kao najvažniji zadatak izdvojio stvaranje uslova za dolazak investitora i otvaranje novih radnih mesta u opštini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: