U sudaru tri autobusa 23 povređeno

U lančanom sudaru tri autobusa u Savskoj ulici u Beogradu lakše je povredjeno 23 osobe, saznaje agencija Beta. Niko od povređenih nije životno ugrožen.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 29.05.2014.

16:11

Default images

Lančani sudar se desio u smeru ka Mostarskoj petlji, rečeno je Beti u MUP-u, kao i da tačan broj povređenih nije poznat.

Šef smene Urgentnog centra Milomir Gvozdenović kaže da među povređenima nema životno ugroženih.

Gvozdenović je novinarima rekao da su putnici uglavnom zadobili povrede lica i ramenog pojasa, najverovatnije zato što su zbog naglog kočenja autobusa udarali glavama po unutrašnjosti vozila.

On je dodao da među putnicioma ima i onih koji su zadobili nagnječenje delova tela, ali se sve zajedno može govoriti o lakšim telesnim povredama.

Među povredjenima nema maloletnih lica, jer je najmladji 1996. godište, naveo je Gvozdenović koji nije mogao da iznese više detalja dok se ne uradi kompletna dijagnostika.
Foto: Tanjug
Saobraćajno preduzeće "Lasta" saopštilo je da je danas oko 15.45 časova, na stajalištu kod Palate pravde u Beogradu, došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri autobusa, od kojih su dva "Lastina".
Foto: Tanjug
Jedan autobus je saobraćao na liniji Beograd - Lazarevac, dok je drugi saobraćao na relaciji Beograd - Banjani, oba sa polaskom u 15.30 časova. Treći autobus je autobus privatnog prevoznika, koji je saobraćao na gradskoj ekspresnoj liniji.
Foto: Tanjug
Za sada nisu poznati uzroci nesreće. Policija je izašla na lice mesta, a povredjeni putnici su prevezeni u Urgentni centar, navedeno je u saopštenju "Laste".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: