Nakon 8 dana, S. Palanka ima vodu

Direktor "Vodovoda" u Smederevskoj Palanci Miodrag Mihajlović izjavio da je ta opštini danas dobila vodu, ali da ona i dalje nije za piće.

Izvor: B92

Petak, 23.05.2014.

13:08

Default images

"Jutros u 10.00 pustili smo u mrežu tehnički ispravnu vodu, koja je na našem crpnom postrojenju prerađena. To je hemijski i bakteriloški ispravna voda, ali zbog mreže koja nije bila u funkciji sedam-osam dana, ona ne može biti proglašena vodom za piće", rekao je Mihajlović u telefonskoj izjavi agenciji Beta.

On je naglasio da voda ne može da se koristi za piće i pripremu hrane, već samo u tehničke svrhe.

Mihajlović je objasnio da će gradjani imati vodu po tri-četiri sata, jer treba osposobiti bunare, koji su bili potopljeni i postepeno ih uključiti u sistem.

"Vode neće biti 24 sata, već po po tri-četiri sata dok se ne isprazne rezervoari. Kada se isprazne rezervoari, onda zatvaramo ventile, pa ponovo punimo rezervoar i tako dok nam Zavod za zdravlje Požarevac ne da zeleno svetlo da je voda za piće", rekao je
Mihajlović.

Smederevska Palanka je jedna od opština u kojoj je i dalje ostala na snazi vanredna situacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: