Srbin dilovao drogu u Pensilvaniji

Policija američke države Pensilvanija uhapsila je Srbina Jovana Ignjatovića (27) zbog posedovanja, prometa i proizvodnje marihuane, prenose američki mediji.

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2014.

11:38

Default images

Ignjatović je uhapšen sa stanovnikom države Jute kada su drogu pokušali da prokijumčare u automatu za prodaju gaziranog pića.

Policija u Pensilvaniji je juče dobila dojavu o pošiljci sa drogom koja je imala nepostojeću adresu firme za dostavu paketa.

Ignjatović je preuzeo pošiljku iznajmljenim kamionom u Bensalemu i odvezao ju je, u pratnji Dejvida Pelikota (36), do skladišta u Filadelfiji, gde su potom uhapšeni.

Policija je u skladištu zatekla automate sa gaziranim pićima, gajbice i kartonske kutije, a iz celog prostora se širio jak miris sirovine marihuane. U skladištu je zaplenjeno 20 kilograma marihuane, a u kamionu kojim su se osumnjičeni dovezli još 10 kilograma.

Ignjatović i Pelikot su u ponedeljak uveče izvedeni pred sud koji im je odredio kauciju od 50.000, odnosno 65.000 dolara.

Policajcima su u potrazi za drogom pomogali psi tragači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: