Đukanović poslanika nazvao bitangom

Premijer Milo Đukanovića poslanika opozicione Pozitivne Crne Gore Dritana Abazovića nazvao "bitangom", pozivajući ga na fizički obračun.

Izvor: B92, vijesti.me

Petak, 22.11.2013.

00:16

Default images

Pozitivna Crna Gora zatražila je hitno zakazivanje sednice Kolegijuma predsednika Skupštine.

Premijer Milo Đukanović kazao je da niko nema ekskluzivno pravo na vređanje i izvinio se parlamentu i javnosti zbog vređanja poslanika poslanika Pozitivne Crne Gore Dritana Abazovića, ali ne i njemu i njegovoj partiji.

Uvredi je prethodila polemika premijera i poslanika Pozitivne Crne Gore koji su od Đukanovića tražili da odgovori na pitanja o "milionskim kreditima koje su uzimale Đukanovićeve firme" u vreme dok on nije bio na čelu vlade.

Đukanović je nakon što mu se Abazović obratio, poslaniku Pozitivne rekao “sedi bitango” a iz Pozitivne su saopštili da ga je zvao na fizički obračun i nazvao ga budalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: