Ranjena jedna osoba kod Zvečana

U obračunu dve grupe srpskih mladića u selu Žerovnica, u opštini Zvečan, jedan učesnik sukoba ranjen je u nogu iz vatrenog oružja.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 11.10.2013.

15:13

Default images

On je zbrinut u Kliničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, izjavio je danas direktor tog centra Milan Ivanović.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se glavnoosumnjičeni za ovaj incident predao nakon što je policija blokirala celo područje nakon pucnjave.

Dežurni lekar u bolnici u Kosovskoj Mitrovici dr Ljubomir Jakšić izjavio je da je pacijent A.D. primljen zbog teške povrede povrede desne potkolenice, da je stabilan, primarno zbrinut na intezivnom odeljenju.

Jakšić je kazao da mladić koji je povređen, nije životno ugrožen, ali da je na zahtev porodice i roditelja, poslat na dalje lečenje u Beograd na Vojno medicinsku akademiju.

Bojić je kazao da je oko 14:50h policijskoj stanici u Zvečanu prijavljena pucnjava u selu Senndo i da je tom prilikom jedno lice povređeno hicima iz vatrenog oružja.

“Policija je preduzela sve mere i radnje u cilju pronalaska osumnjičenih lica jer su ista identifikovana i sve raspoložive jedinice su na terenu u cilju hapšenja tih osoba. Uviđaj i istraga su u toku, a javni tužilac je slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva,” rekao je Bojić.

U međuvremenu glavnoosumnjičeni se predao kosovskoj policiji koja je bila blokirala selo u kojem je došlo do pucnjave a na mnogim drigim tačkama u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici postavila mobilne patrole u cilju hapšenja napadača.

Kako se nazvanično moglo čuti motiv za napad bila je manja saobraćajna nesreća koja se dogodila prethodne večeri i pokušaj napadača da od žrtve iznudi novac za štetu pričinjenu na vozilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: