Vučić: Šef BIA poznat 17. oktobra

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je da će se znati ko će biti novi šef BIA do 17. oktobra, kada je Dan Bezbednosno-informativne agencije.

Izvor: B92

Petak, 11.10.2013.

14:12

Default images

Vučić je u razgovoru sa novinarima, posle svečanosti na kojoj je proglašen počasnim građaninom Leskovca, rekao da ima kandidata za to mesto, ali da će prvo razgovarati s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i predsednikom vlade Ivicom Dačićem, pa tek onda izaći u javnost sa njegovim imenom.

On je, takođe, rekao da će se u ponedeljak ili utorak održati sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti o pravu na korišćenje rotacionih svetala na automobilima.

"Biće vrlo restiktivno dodeljene rotacije, kao što ću u narednih deset dana pokrenuti inicijativu i za značajno smanjenje broja službenih vozila", rekao je Vučić.

On je rekao da će se posebno razmatrati način korišćenja službenih vozila.

Vučić je rekao da je on sam danas u Leskovac došao bez rotacionih svetala i bez pratnje.

Podsetimo, list Nedeljnik juče je objavio da je advokat Aleksandar Đorđević najozbiljniji kandidat za novog direktora BIA. B92 nije mogao da dobije potvrdu ove informacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: