Kolumbija: Pao manji avion, 4 žrtve

Manji avion srušio se u zabačenom području Kolumbije blizu granice sa Panamom i tom prilikom poginulo je četvoro od šest ljudi, koliko ih se nalazilo u avionu.

Izvor: B92

Subota, 05.10.2013.

21:57

Default images

Gradonačelnik grada Akandi u pokrajini Čoko je izjavio da su nesreću, koja se dogodila oko jednog časa posle ponoći po lokalnom vremenu, prvo prijavili tamošnji farmeri, prenela je agencija AP.

U saopštenju u kojem se potvrdjuje smrt četiri putnika srušenog aviona, kolumbijska vojska je navela da su preostala dva putnika zbog zadobijenih povreda prebačeni u bolnicu.

Načelnik odeljenja za hitne situacije u susednoj pokrajini Antiokija, Sesar Ernandes, rekao je da je došao do informacije da su petoro ljudi u avionu bili Amerikanci, dok je šesti bio državljanin Paname.

Zvaničnici kolumbijske agencije za civilno vazduhoplovstvo su izjavili da ne poseduju informacije o letelici koja se srušila, zato što se ne radi o civilnom avionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: