DS:Kod Vučića zbog dozvole za hotel

Predsednik DS-a Dragan Đilas kaže da je Dragoslav Nikolić, do skora predsednik GO DS, sada prešao u SNS da bi zadovoljio svoje lične poslovne interese.

Izvor: B92

Petak, 04.10.2013.

15:11

Default images

Đilas kaže da je Dragoslav Nikolić pre izvesnog vremena od njega tražio pomoć u rešavanju problema, "jer nije imao protivpožarnu saglasnost za hotel koji je gradio u Banji Koviljači, zbog čega nije mogao da dobije dozvolu".

"Naravno da sam odbio da to učinim i rekao sam mu da je neprihvatljivo da tako nešto uopšte i traži od mene. Pošto Nikolić sam tvrdi da je u SNS ušao zbog Aleksandra Vučića, očekujem da gospodin Vučić obavesti građane šta se desilo sa tom dozvolom", navodi Đilas.

Predsednik DS-a dodaje i da je prelazak Dragoslava Nikolića u SNS još jedan pokazatelj toga da postoje ljudi koji se bave politikom isključivo da bi bili na vlasti i koji svoj politički angažman vide samo kao priliku da vode svoje privatne poslove i aranžmane.

"Očigledno je da je Dragoslav Nikolić prelaskom u SNS pronašao način da reši probleme koje je imao i da tamo nailazi na zaštitu i razumevanje u pokušajima da se ogreši o zakon. U DS svakoga dana dolaze novi ljudi, a svaki čovek koji danas uđe u DS, kada je ona ne samo opozicija, nego i meta progona, vredi nam mnogo više od onih koji odlaze iz DS-a da bi svoje lične interese zadovoljili u strankama poput SNS", izjavio je Dragan Đilas.
Zorana Mihajloviæ i Dragoslav Nikoliæ (Tanjug)
Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović danas je na stranačkoj konferenciji predstavila novog člana naprednjaka Dragoslava Nikolića, koji je do sada bio član Predsedništva Demokratske stranke i predsednik gradskog odbora u Loznici.

Nikolić je rekao da je prešao u SNS zbog Aleksandra Vučića, isto kao što je i u DS ušao zbog Zorana Đinđića.

Nikolić je ocenio da je SNS danas najprogresivnija stranka, koja ukazuje na probleme i rešava ih, kao što je to nekada bila DS, i dodao da je pitanja Kosova i privredne i poreske reforme trebalo da reši DS još pre četiri-pet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: