JA: Ni detalj o spaljenom "audiju"

Spaljeno vozilo marke "audi" pronađeno jutros na poljskom putu sela Ratković kod Jagodine. Za B92 nezvanično potvrđeno da u njemu "ima beživotnih tela".

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 15.07.2013.

11:13

Default images

Policiju su pozvali prolaznici, koji su zatekli vozilo i prijavili da su u njemu dva potpuno ugljenisana leša.

Od automobila je ostala samo školjka, a registarske tablice se ne razaznaju. Pripadnici Policijske uprave Jagodine i istražni sudija Višeg suda u Jagodini obavili su uviđaj, prilaz vozilu nije bio dozvoljen, a nije bilo reči o detaljima.

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Jasmina Velisavljević za B92 izjavila je da je reč o "stravičnom događaju" u kome je stradalo "više lica", ali nije mogla da potvrdi da li je reč o dve osobe, kako su mediji preneli.

Novinarskim ekipama policija nije dozvolila da priđu mestu na kome je uviđaj trajao više od pet sati, niti je iko od nadležnih saopštio više detalja.

"U ovom trenutku to ne mogu da potvrdim. Automobil je u takvom stanju da to ne mogu da vam potvrdim, ali čim stignu informacije sa mesta događaja i kako budu stizale, ja ću vas obaveštavati", rekla je ranije danas portparolka PU Jagodine Gordana Cvetić.

Zamenik višeg javnog tužioca u Jagodini Miomir Vasić izjavio je da je prijavljen nestanak dve osobe, ali da ne može da kaže da li su njihova tela u izgorelom automobilu.

Dodao je da će se to znati posle analize DNK uzoraka uzetih iz tih tela.

Meštanka Ratkovića, čija je kuća u blizini mesta gde je nađen automobil, Snežana Ristić, rekla je da je sinoć oko 22 sata videla plamen.

"Mislila sam da neko pali nešto oko kuće, vratila sam se u sobu i ništa nisam čula - ni prasak, ni eksploziju", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: