Marku Miškoviću ukinut pritvor

Marko Mišković, sin vlasnika Delte Miroslava Miškovića, pušten je po podne iz pritvora i prebačen je u svoj stan, gde mu je stavljena elektronska narukvica.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 03.04.2013.

18:10

Default images

Kako je za B92 potvrdio njegov advokat Zdenko Tomanović, Marko Mišković biće u režimu kućnog pritvora i nosiće elektronsku narukvicu.

Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je rečeno da je Marko Mišković pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu i prebačen u njegov stan.

Odlukom Specijalnog suda on je od danas u kućnim pritvoru, odnosno ima meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Podsetimo, Miroslav i Marko Mišković su u pritvoru od 12. decembra prošle godine zbog istrage u slučaju privatizacije putarskih preduzeća. Istraga se vodi protiv vlasnika "Delta holdinga" i još devet osoba. Sud je nedavno odlučio da njegovom ocu, Miroslavu Miškoviću, produži pritvor do juna.

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, prvi čovek "Mera investa" Marko Mišković i vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković osumnjičeni su da su izvlačili novac i imovinu iz preduzeća za puteve i tako nezakonito pribavili 30 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: