Radmanović: Čekam poziv od Srbije

Predsednik Predsedništva BiH Nebojša Radmanović je u Sarajevu izrazio očekivanje da će Predsedništvo BiH uskoro dobiti poziv za zvaničnu posetu Srbiji.

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2013.

23:00

Default images

Predsedništvo BiH danas je pozvalo hrvatskog predsednika Ivu Josipovića u zvaničnu uzvratnu posetu BiH, rekao je u Sarajevu Radmanović, dodajući da je isti poziv upućen i slovenačkom predsedniku Borutu Pahoru, dok, kako je rekao, susret političkog vrha BiH i Srbije za sada zavisi od poziva iz Beograda, javila je agencija Hina.

Radmanović je podsetio da je bivši srpski predsednik Boris Tadić bio taj s kim su se članovi Predsedništva BiH zvanično sastali u Sarajevu, pa je u skladu s diplomatskom praksom, kako je precizirao, sada Srbija na redu da bude domaćin takvog susreta.

"Nadam se da ćemo taj poziv uskoro dobiti", kazao je Radmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: