Taksista napadnut mačetom

Sinoć u beogradskom naselju Borča povređen je taksista koji je napadnut mačetom, kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Policija uhapsila napadača.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

07:40

Default images

Napad se desio u Ulici ratnih vojnih invalida ispred broja 28 do 30.

Muškarac star oko 57 godina zadobio je posekotine na temenu glave duga oko deset centimetara, korena nosa i podlaktice i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Beogradska policija lišila je slobode D.Ž. (46) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju kada je sinoć u Borči napao taksistu.

Protekle noći u Beogradu se dogodilo devet saobraćajnih udesa u kojima je povređeno devet osoba, dve od njih teže, i mešu povređenima su i jedno dete i jedna trudnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: