Podujevo: Zaplenjeno 109 kg droge

Pripadnici kosovske policije iz Posebnog odeljenja za borbu protiv trgovine narkoticima zaplenili su 109 kilograma opojne supstance u regionu Podujeva.

Izvor: B92

Nedelja, 03.06.2012.

17:17

Default images

Privedeno je troje kosovskih Albanaca.

Trojica kosovskih Albanaca osumnjičenih za trgovinu narkoticima lišeni su slobode u okviru policijske operacije “ERA” a pretresene su i kuće osumnjičenih u kojima su pronadjeni narkotici.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, pretpostavlja se da je zaplenjena količina narkotika, čija je vrednost procenjena na oko 76.000 evra, bila namenjena inostranom tržištu.

Tokom akcije policija je zaplenila četiri pištolja od kojih dva marke škorpion, odredjenu količinu municije, tri putnička automobila, jedan autobus i 4.150 evra, dodaje se u policijskom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: