Hakovana stranica SUBNOR-a

Simpatizeri Draže Mihailovića hakovali su internet sajt SUBNOR-a. Stranica je oborena tri dana nakon nastavka sudskog procesa rehabilitacije Mihailovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2012.

11:26

Default images

Oni su na naslovnoj stranici ostavili sliku generala Draže Mihailovića sa porukom zašto je važna rehabilitacija komandanta kraljeve vojske u otadžbini. Taj postupak izaziva burne polemike u srpskom društvu i regionu, obnavlja podele na četnike i partizane, patriote i izdajnike iz Drugog svetskog rata.

"Ovih dana sinovi i unuci onih koji su ubili Dražu Mihailovića planiraju da to ponove time što će pokušati da spreče njegovu rehabilitaciju.
Sama rehabilitacija Draže Mihailovica bi rasvetlila njihovu ulogu u istoriji koja se pokazala kao pogubna za ovu zemlju i njen narod.
Mnogi se danas vremena komunizma sećaju sa nostalgijom zbog boljeg kvaliteta života. Nažalost to jeste istina ali je istina i ovaj pakao
u kome živimo a kome je uvertira bio lažni komunistički raj. Zbog komunizma smo izgubili sve prošlost, sadašnjost i budućnost.
Ipak na daleku budućnost jos uvek možemo uticati. Pre svega treba dignuti nivo svesti kod ljudi, naučiti ih pravim vrednostima počev od
istine i time lisiti zemlju trulog semena ne bi li se iz zdravog ponovo rodila zdrava Srbija", piše u poruci koja je ostavljena na hakovanom sajtu SUBNOR-a.

Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Srbije ranije je saopštio da se oštro protivi rehabilitaciji Draže Mihailovića smatrajući da bi takav potez imao dalekosežne posledice po narod i državu Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: