Tuzla: Poginulo 6 članova porodice

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Tuzla-Zvornik poginulo šest članova porodice Ćatić, nastanjene u Siminom Hanu kod Tuzle.

Izvor: B92

Nedelja, 02.10.2011.

17:39

Default images

U nesreći, koja se dogodila sinoć, smrtno su stradali vozač "forda orion" Mersudin Ćatić, njegov otac Mustafa, majka Selma, supruga Alma i njihovo dvoje dece, šestogodišnji dečak i šestomesečna beba, svi iz Simin Hana, opština Tuzla.

Teške telesne povrede zadobili su saputnici u ovom vozilu F.M., rođena 1981. godine i njen sin V.M., rođen 2005. godine, oboje iz Simin Hana, koji su zadržani u bolničkom centru u Tuzli na daljem lečenju.

Nesreća se dogodila u subotu oko 21.45 na delu magistralnog puta Tuzla-Zvornik, u mestu Babajići.

Vozilo "ford orion", koje se kretalo iz pravca Kalesije prema Tuzli, prilikom izlaska iz blage krivine udesno prešlo je iz desne u levu kolovoznu traku, nakon čega je došlo do čeonog kontakta s autobusom "ISUZU", koji se kretao iz suprotnog smera.

Kantonalni tužilac je izvršio uviđaj zajedno sa službenicima Policijske uprave Kalesija i Sektora kriminalističke policije MUP Tuzlanskog kantona, koji rade na dokumentovanju navedene nesreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: