Ljubavni život kao koka-kola ziro

Filipinski predsednik Beninjo Akino požalio se na svoj ljubavni život, poredivši ga sa koka-kolom, koja je od "regularne prešla na ziro (nulu)".

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2011.

11:53

Default images

Kako prenosi agencija AP, 51-godišnji lider i neženja našalio se na svoj račun tokom obraćanja pripadnicima filipinske zajednice u Pekingu, za vreme svoje posete Kini.

"Neko me je nedavno pitao kakav je moj ljubavni život. Odgovorio sam, kao koka-kola...Ranije je bio regularan, pa je postao 'lajt', a sada je ziro", kazao je filipinski predsednik publici, koja je prasnula u smeh.

Od kada je u junu 2010. preuzeo kormilo države, Akino je raskinuo sa nekoliko dama, često optužujući novinare da su svojim indiskretnim izveštavanjima upropastili njegove romanse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: