Sahranjen žandarm Jovica Simović

Pripadnik Žandarmerije Jovica Simović, koji je podlegao povredama zadobijenim tokom redovne vežbe na poligonu MUP-a u Kraljevu, sahranjen je u Kragujevcu.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2010.

17:11

Default images

Simović je sahranjen na groblju u Malim Pčelicama u prisustvu rodbine, prijatelja i mnogobrojnih kolega, pripadnika policije i žandarmerije.Sahrani je prisustvovao i direktor policije Milorad Veljović sa visokim funkcionerima MUP-a.

Simović je preminuo u Zdravstvenom centru Studenica samo nekoliko sati nakon povređivanja. Povrede koje je zadobio bile su toliko teške da lekari nisu mogli da odluče da ga transportuju na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, iako je za to bio pripremljen helikopter.

Direktor Zdravstvenog centra Dragan Arsić je tada rekao da je Simović bio dovezen u taj centar sa teškim povredama izazvanim eksplozivnom napravom i da je posle reanimacije primio sedam litara krvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: