Policija o napadu na Đorića

Policija Varaždina je potvrdila da je napadnut direktor mlađih selekcija FSS Milovana Đorić uoči utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 14.10.2009.

13:15

Default images

Pre početka fudbalske utakmice u Varaždinu je napadnut 64-godišnji srpski državljanin, kaže se u saopštenju. Huligani stari 15 i 16 godina pokušali su da oštećenom skinu jaknu zato što je na njenoj poleđini bio natpis Serbia. U tome su ih sprečili policajci i hrvatski državljanin, koji je tom prilikom povredio nogu, kaže se u izveštaju.

Policija koja je uhapsila napadače izvestila je da Đorić, koji je direktor mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, u napadu nije zadobio vidljive povrede.

Hrvatska premijerka, gradonačalnik Varaždina i poslanici hrvatskog Sabora osudili su danas govor mržnje na jučerašnjem susretu mladih reprezentacija dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: