Uhapšeni za napad na Pink

Beogradska policija je uhapsila Milana Š. (24) i Gorana P. (32) osumnjičene za napad na radnike obezbeđenja RTV Pinka i bacanje bombe na tu medijsku kuću.

Izvor: B92

Petak, 09.10.2009.

18:36

Default images

U saopštenju se navodi da se osumnjičeni i još tri osobe dovode u vezu sa napadom na radnike obezbeđenja RTV Pink 2. oktobra i sa bacanjem bombe na ovu medijsku kuću u ulici Neznanog junaka u Beogradu 3. oktobra.

Milan Š. i Goran P. osumnjičeni su za pokušaj ubistva i za nedozvoljeno držanje i promet oružja i ekspolozivnih materija.

Dodaje se da je policija prilikom pretresa stana i drugih prostorija u Nišu kod osumnjičenih pronašla dva pištolja "u ilegalnom posedu". Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Za preostale tri osobe je određeno zadržavanje do 48 sati i u toku je provera njihove uloge u vezi sa događajima od 2. i 3. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: