Pomoć porodici poginulog policajca

Ministar policije Ivica Dačić uručio je pomoć porodici policajca Vladimira Grandića koji je u aprilu poginuo u sukobu sa pljačkašima.

Izvor: B92

Subota, 26.09.2009.

14:39

Default images

Dačić je Grandićevoj nevenčanoj supruzi Tamari Nikolić uručio novčanu pomoć i igračke za dvomesečnog sina Mijata. Nakon posete porodici Nikolić u Kumodražu, Dačić je agenciji Beta rekao da će MUP Srbije pomoći Grandićevoj nevenčanoj supruzi i detetu.

"Policajac Grandić izgubio je život na radnom zadatku i nije dočekao rođenje sina", rekao je Dačić i istakao da će MUP pomoći njegovoj nevenčanoj supruzi i detetu.

Policajac Vladimir Grandić iz Novog Sada umro je 12. aprila od povreda zadobijenih dan ranije u sukobu sa pljačkašima zlatare na autoputu u blizini Novog Sada.

Otac Vladimira Grandića bio je takođe policajac i poginuo je na zadatku 1986. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: