Normalizovan saobraćaj na autoputu

Saobraćaj na autoputu Beograd-Niš normalizovan je posle jednosatnog zastoja zbog požara koji je izbio na češkom autobusu punom putnika.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 18.07.2009.

10:29

Default images

Kako je rečeno danas u Birou MUP-a za informisanje, do požara u autobusu iz Republike Češke, u kome je bilo 48 putnika, došlo je sinoć u mestu Ražanj i, na sreću, među putnicima nema povređenih, pa su oni u relativno kratkom roku nastavili put za Grčku drugim autobusom. Saobraćaj na tom delu puta bio je obustavljen oko sat vremena.

Češki autobus koji je izgoreo sinoć oko 100 kilometara od Beograda na putu ka Nišu zapalio se zbog tehničkog kvara, saopštio je danas portparol češkog Ministarstva spoljnih poslova Milan Ržepka.

"Tokom vožnje je počelo da se puši iz motora, a drugi vozači su to našem šoferu ablendovanjem stavili do znanja. On je odmah zaustavio vozilo i počeo da nas evakuiše. Svi su izašli na vreme, a izbacili smo i kofere iz prostora za prtljag", kazao je češkoj televiziji TV Nova jedan od putnika.

Kako je navedeno, u ovoj nesreći nema povređenih, iako je od autobusa nakon požara ostao samo kostur.

Autobus češke turističke agencije "Jokratur", koji je prevozio 48 putnika, nastavio je put ka grčkom odmaralištu na poluostrvu Halkidiki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: