Beograd: Četiri mrtva u stanu

Policija u stanu u Spasenićevoj 12 u beogradskom naselju Žarkovo našla četiri mrtve osobe, saopšteno danas iz MUP-a Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 28.10.2007.

12:14

Default images

Ubijeni su 48-godišnji Zoran Obradović, njegova supruga, 43-godišnja Dragica, njihov 22 godina star sin Željko i njegova 20-godišnja devojka Maja G, navodi se u saopštenju.

Ubistvo porodice Obradović policiji je prijavio jedan od prijatelja Željka Obradovića, zabrinut što mu se on već duže ne javlja. Prijatelj je došao do stana i zatekao četiri ubijena, a u hitnoj pomoći kažu da dugo nije mogao da dođe k sebi zbog prizora koji je video.

Policijska ekipa koja je došla na mesto ubistva videla je da Željkova majka Dragica leži na pragu stana, otac Zoran u jednoj sobi, dok su tela Željka i Maje nađaena u drugoj prostoriji, iza kreveta. Pretpostvalja se da je napadač ušao u stan i pucao na sve na koje je naišao jer je u žrtve ispaljen veći broj metaka.

Niko od komšija nije čuo pucnjavu, a pretpostavlja se da je ubica koristio oružje s prigušivačem.

Kako B92 nezvanično saznaje, porodica Obradović je iznajmljivala stan u kom su nađena njihova tela, a nedaleko od tog mesta gradili su zgradu s četiri stana. Kako se saznaje, Zoran Obradović je juče prodao dva stana koji su još u izgradnji, a pretpostavlja se da je napadač želeo novac koji je ovaj dobio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: