Ubijen u sukobu s policijom

Dvadesetsedmogodišnji Branko Zamečnik ubijen sinoć u dvorištu porodične kuće u Ostružnici posle sukoba s policijom.

Izvor: B92

Nedelja, 27.05.2007.

14:24

Default images

Roditelji Branka Zamečnika pozvali su policiju i prijavili da ih sin maltretira i preti da će ih ubiti i da su se zato zaključali u kući. Kada je stigla policijska patrola, mladić je na jednog policajca nasrnuo mesarskom satarom. Posle upozorenja da je baci, Zamerčik je to i učinio, ali je potom iznenada napao drugog nožem.

Tada je policajac zapucao iz pištolja i pogodio u grudi Zamečnika, koji je odmah preminuo. Roditelji i komšije su uviđajnoj ekipi potvrdili da Zamerčik nije hteo da sarađuje s policijom i da je bio sklon nasilničkom ponašanju prema roditeljima.

Branko Zamečnik je robijao zbog krađa, a uskoro je, kako saznaje B92, trebalo da ode na odsluženje zatvorske kazne i zbog napada na roditelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: