Skupština: Nova afera s karticama?

Šef Poslaničke grupe SRS u Skupštini Srbije kaže da je došlo do još jedne manipulacije poslaničkim karticama.

Izvor: B92

Petak, 25.02.2005.

17:27

Default images

Tomislav Nikolić objašnjava da je prilikom izglasavanja kvoruma na sednici Skupštine na kojoj je glasano o Zakonu o radu došlo do manipulacije identifikacionim karticama poslanika Srpske radikalne stranke i da je ustanovio da se na tri glasanja o kvorumu u različito vreme 17. februara, na tri listinga, pojavljuju imena poslanika SRS.

On kaže da je reč o poslanicima Milovanu Radovanoviću, Nemanji Šariću, Goranu Cvetanoviću, Miroslavu Nedeljkoviću i Živanu Vladimiroviću. "Pošto znam da je osnovno pravilo SRS da ne učestvuje u kvorumu, a nisam bio tog dana na sednici Skupštine, sazvao sam Poslaniočku grupu i dobio sasvim jasan odgovor, da tog dana nijedan radikal nije učestvovao u utvrđivanju kvoruma. Onda sam uputio pismo predsedniku Skupštine Predragu Markoviću i upozorio ga na to da se pojavljuju imena radikala koji nisu bili u sali i tražio od njega da mi odgovori na pitanje da li su tog dana izdavane privremene kartice narodnim poslanicima, posebno poslanicima SRS“, kaže Nikolić.

Nikolić kaže da je potom došlo do afere u vezi s tekstom Zakona o radu, a da još nije dobio odgovor od Markovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: