Utorak, 11.07.2000.

13:43

PUKOVNIK VUKSIC POZVAN PRED SUD CASTI

Izvor: B92

Default images
Savetnik za medjunarodne odnose Pokreta za demokratsku Srbiju, pukovnik u penziji Dragan Vuksic, prema saznanjima agencije Fonet, pozvan je da dodje u sredu pred Sud casti pri Generalstabu Vojske Jugoslavije, javlja Fonet. Prema saznanjima iz dobro upucenih izvora, poziv Vuksicu usledio je zbog agencijskog teksta objavljenog u dnevniku "Danas" 8/9. aprila, u kojem se tvrdi da je on beckom listu "Prese" rekao kako je u Beogradu svojevremeno postojao plan za sprovodjenje operacije "Potkovica" na Kosovu. Pre nekoliko meseci u nemackoj javnosti izrazena je sumnja u postojanje planova za operaciju "Potkovica", koja je izazvala intervenciju NATO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: