Utorak, 31.12.2002.

13:59

Neko u Brazilu, neko u kancelariji

Izvor: B92

Default images

Premijer Srbije Zoran Đinđić će 2003. godinu dočekati u Braziliji. Kaže da je reč o privatno-poslovnom putovanju, jer će boravak u Brazilu iskoristiti i za susret s tamošnjim zvaničnicima. Ministar za privredu i privatizaciju Aleksandar Vlahović kaže da će novogodišnju noć provesti s porodicom, ali već prvog januara mora u kabinet, a ministarka za rudarstvo i energetiku Kori Udovički je s velikim oduševljenjem pristala da priča o značaju Deda Mraza u njenom privatnom životu. Vlasnik "MK Komerca" Miodrag Kostić kaže da će Novu godinu dočekati sa svojom devojkom Natašom Bekvalac, a potpredsednik Vlade Žarko Korać kaže da još veruje u Deda Mraza - sve u temi koju je pripremila Sijka Pištolova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: