Uhapšen napadač iz Zrenjanina

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Jenea K. (61) koji je pucao na prolaznike u Ulici Jožefa Atile, nakon čega se zatvorio u svoju kuću.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2010.

16:17

Default images

Kako se nezvanično saznaje, na građane je pucao Jene Korodin, star oko 61 godinu. On se nakon što je nasumice pucao u vazduh i na prolaznike, pri čemu niko nije povređen, zatvorio u svoju kuću. Policija je blokirala ulicu i pregovarala sa njim. Protivteroristička jedinica Žandarmerije, koja je stigla na lice mesta, naterala ga je suzavcem da izađe i preda se.

Kako su preneli očevici Korodin je pucao nasumice u prolaznike i u vazduh. Incident se dogodio oko podneva u naselju Mužlja, a policija je ubrzo blokirala Ulicu Jožefa Atile.

Kako se navodi u saopštenju, dežurnoj službi policije prijavljeno je u 12,15 časova da se jedno lice kreće naoružano i da puca iz oružja u prigradskom naselju Mužlja.

Posle dolaska policije i žandarmerije osumnjičeni se zatvorio u porodičnu kuću i odbijao je da se preda, pa je lišen slobode.

Proverom službene evidencije utvrđeno je da Jene K. do sada nije krivično i prekršajno odgovarao, niti su postojale prijave na njegovo ponašanje, navodi se u saopštenju.

Jene K. je uhapšen u 17 časova u svojoj kući u Ulici Jožefa Atile u Mužlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: