Dva slična zločina u jednom danu

Dva bračna para u dva različita mesta u Srbiji pronađena su danas mrtva. I u jednom i u drugom slučaju reč je o ubistvu i samoubistvu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.03.2009.

15:40

Default images

Miodrag J. ubio je jutros u Smederevu nožem Vericu J, a potom izvršio samoubistvo, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Zločin se dogodio u Novosadskoj ulici, oko 8.45 sati, navode u MUP-u, dodajući da je istraga u toku. A, u selu Sekurič, u opština Rekovac, takođe je pronađen mrtav bračni par, izjavio je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Slobodan Dimitrijević.

On je rekao da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu iz lovačke puške dvocevke. Policija će više pojedinosti o ovom zločinu saopštiti večeras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: