Masovno igranje "Monopola"

U čast izlaska svetskog izdanja društvene igre "Monopol", u tri grada u Srbiji organizovano masovno simultano igranje ove igre.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2008.

19:06

Default images

Stotinu najvatrenijih zaljubljenika pokušali su da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, najmasovnijim simultanim igranjem "Monopola". 52 zaljubljenika u jednu od najpopularnijih društvenih igara na svetu, imali su priliku da prvi odmere snage i znanje u ovoj igri. U 16 časova počelo je postavljanje svetskog rekorda, na novoj tabli, na kojoj je među svetskim metropolama mesto našao i Beograd.

Organizatori takmičenja za B92 kažu da će u našoj zemlji uskoro biti organizovana liga granja monopola.

Prolaznici u Nišu i Novom Sadu mogli su takođe da prisustvuju masovnom "monopolisanju". I u ovim gradovima vodila se oštra borba. Najuspešniji takmičari dobili su tablu sa najnovijim izdanjem popularne društvene igre.

Novi Monopol biće dostupan u više od 50 zemalja, na 37 različitih jezika. Građani Srbije moći će da ga kupe već od 1. septembra i da se pripreme za postavljanje nekih budućih svetskih rekorda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: