Završne reči za falsifikatore

Suđenje falsifikatorima karata GSP-a za prevoz je na kraju, tužilac dao završnu reč.

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2007.

17:20

Default images

Zamenik specijalnog tužioca Milenko Mandić rekao je, tokom završne reči na suđenju u Beogradu optuženima za falsifikovanje karata za prevoz Gradskog saobraćajnog preduzeća, da je izvedenim dokazima utvrđena krivica optuženih.

Tužilac je tokom tročasovne završne reči naveo da je "svaki član kriminalne grupe imao svoju ulogu i zadatak", a prvooptuženi Gojko Samardžić je bio organizator.

Samardžić je na početku suđenja priznao da je falsifikovao karte, ali je kazao da je to uradio jer mu je bio potreban novac za lečenje u inostranstvu.

Tužilac Mandić je naveo da se iz foto-dokumentacije vidi koliko je bilo razgranato falsifikovanje karata i da je samo za tri dana moglo da se odštampa 200 hiljada karata.

Povodom tvrdnji nekih optuženih da ne poznaju druge optužene, tužilac je kazao da je to moguće, jer vrh kriminalnog lanca nije želeo da se međusobno poznaju svi u grupi.

Pripadnici kriminalne grupe su optuženi da su odštampali pet miliona karata za prevoz GSP-a, čime su to preduzeće oštetili za 128 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: