Esports B92.net

Francuska vlada podržala Overwatch reprezentaciju

Danas je počela grupna faza Overwatch svetskog kupa, i u Šangaju se ovog vikenda igraju mečevi grupa A i B.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Jedan od favorita grupe B, reprezentacija Francuske, na put je otišla sa podrškom iz najvišeg vrha zemlje, direktno iz vlade Francuske. Podršku su poslala dva mlada člana francuske vlade, tridesettrogodišnji državni sekretar za elektronske poslove, Monir Mažubi i njegov kolega Deni Maseglija, zadužen za pravna pitanja u oblasti elektronskog poslovanja.

Verujemo da momcima iz tima Rogue, koji zajedno predstavljaju reprezentaciju Francuske u neizmenjenom sastavu, ova podrška jako puno znači, što već vidimo danas prvog dana Cupa, gde su otvorili odlično sa ubedljivom pobedom.

Zvanični dokument podrške možete videti ispod.

Izvor: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

Overwatch

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0

Kungarna vraća svoj Overwatch tim

Izgleda da je Blizzardova ideja oživljavanja takmičarske Overwatch scene na zapadu urodila plodom. Prošlo je samo nekoliko dana od objavljivnja Overwatch Contendersa a Kungarna je već vratila svoje igrače koji se trenutno spremaju za nastavak svojih uspeha posle pauze koja je trajala nekoliko meseci.

Overwatch subota 27.05. 12:41 Komentara: 0

Šta je Overwatch Contenders?

Overwatch Liga je od strane Blizzarda bila najavljena za vreme Blizzcona,ali od tada je vrlo malo pričano o njoj.Bez velike lige mnoge organizacije raspuštaju svoje timove jer nema velikih nagrada i turnira za koje se isti mogu takmičiti.Sve u svemu takmičarska scena nije u najboljem stanju.

Overwatch četvrtak 25.05. 18:34 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu