Esports B92.net

Dvoklasna arena stiže u Hearthstone!

Tokom trajanja specijalnog Hallow’s End događaja u Hearthstoneu, od 24. oktobra do 6. novembra, Hearthstone arena će po prvi put dobiti specijalni dvoklasni mod.

nikola savić klan rur
Podeli

O čemu se tačno radi?

Svaki pod kada tokom ovog perioda draftujete špil, počećete tako što prvo izaberete jednu od 3 nasumične klase, a zatim izaberete jedan od 3 nasumična Hero Powera. Tokom drafta ćete pored neutralnih dobijati karte obe klase koje ste izabrali, i one heroja, kao i one čiji je Hero Power.

Moramo da priznamo da nam se jako sviđa ovaj eksperiment i jedva čekamo da vidimo kako će to ispati, i naravno da gledamo Arena znalce tokom ovog perioda, kao što su Kripp, Ratsmah, Hafu. Adwacta i drugi.

Kako se vama čini ova ideja, hoćete li igrati više Arenu nego obično dok traje multiklasni sistem?

Izvor: Klan RUR

Hearthstone

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 1

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13
strana 1 od 20 idi na stranu