Esports B92.net

Glasajte za HS Global Games šampiona i osvojite packove!

Nakon meseci takmičenja i učestvovanja čak 48 reprezentacija zemalja sveta, Hearthstone Global Games su polako došli do svog kraja.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli

Ostale su samo 4 najbolje reprezentacije sveta i to su Južna Koreja, Ukrajina, SAD i Češka. Ove ekipe će se sastati 25. avgusta da odluče koja je zemlja nezvanični Hearthstone prvak sveta.

Kao i uvek kada Blizzard organizuje velika takmičenja, ovo je prilika da i svi mi osvojimo po koji pack. Dovoljno je samo da odete na ovaj link i tu se ulogujete na vaš Battle.net nalog, te zatim date svoj glas. Samim glasanjem dobijate jedan pack, a ako vaš favorit osvoji titulu, dobićete još jedan pack.

A ako pitate nas ko će biti prvak? Rekli bismo ili Južna Koreja ili Ukrajina. Koreja ima Kranicha i handsomeguya, dok Ukrajinu predvodi legendarni Kolento, a tu su i Neirea i odlični DrHippi. To je naša procena, ali nemojte nas držati za reč.

Ono što je bitno je da ne zaboravite da glasate, kako ne biste ostali bez “džaba” packa. Glasanje traje do 23. avgusta, a šampiona ćemo saznati 25. avgusta nakon što se odigraju svi mečevi. HGG top 4 finale možete kao i do sada pratiti na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu, twitch.tv/playhearthstone, će će domaćini biti Frodan, Kibler i drugi.

Izvor: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

Hearthstone

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu