Lifecoach se povlači iz Hearthsonea?

Iskusnom Nemcu je prekipelo.

Izvor: Miloš Španoviæ KlanRUR

Ponedeljak, 27.02.2017.

13:10

Lifecoach se povlači iz Hearthsonea?
foto: ESL

Izgleda da su stalne žalbe na balans Hearthstonea nekima teže pale od drugih, a među tima koji ne trpe zapostavljanje ingame balansa od strane Blizzarda je i profesionalac Adrijan “Lifecoach” Koj.

Ovaj iskusni igrač koji je trenutno na 9/10. mestu najuspešnijih Hearthstone igrača ikada, barem sudeći po turnirskim zaradama, je tokom poslednje HCT sezone propustio da se kvalifikuje na Europe Preliminary turnir.

On u najnovijem blogu ipak navodi da to nije imalo veze sa njegovom odlukom, već da se zasitio lošeg tretmana profesionalaca i onih koji se ozbiljno nadmeću jer Blizzardov sistem nije dobar. Kao iskusni pokeraš koji dobro razume koncept šanse u igri, i koji je sposoban da detaljnije analizira igre, on tvrdi da Blizzard previše popušta slabijim igračima, da ih neuspesima koje bi doživeli ne bi oterao od igre.

Takođe je istakao da su partije prekratke, bez pravog izazova i prostora za napredak, i da igra nije dovoljno kompleksna, kao i da će njen kompetitivni mod ubrzo propasti zbog lošeg pristupa i sistema.

Najavio je i prebacivanje na neku drugu kartičnu igri, često spominjući Gwent kao primer dobrog pristupa takmičarskom sistemu, a po njemu Hearthstone ga “više nikada neće videti”.

Na redditu su mnogi korisnici njegove izjave shvatili kao početak lavine i osipanja Hearhstone takmičarski nastrojenih igara, mada kada znamo kako Blizzard posluje od svojih početaka teško nam je da to shvatimo tako ozbiljno.

Ono što je posebno zanimljivo, je da je pre par nedelja Lifecoach lično posetio Blizzardove prostorije u Irvinu, gde je boravio oko nedelju dana, detaljno razgovarajući sa developerima o budućnosti igre, ali da je očigledno tu bilo i previše oprečnih mišljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: