Crni petak: Šala pošla naopako - nastala pomama

Ludilo zbog velikih popusta tokom Crnog petka, koje se proteklih godina širi svetom, ipak je najveće u SAD, gde je od obične šale nastala ogromna pomama.

Svet

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

10:49

Crni petak: Šala pošla naopako - nastala pomama
Foto: EPA

Šaljivi oglas u kome se na Tviteru prodaje uniforma u prodajnom lancu "Volmart" kako bi se "preskočili redovi" izrodio je stotine sličnih ponuda na društvenim mrežama.

"Prodajem Volmartov prsluk za 100 dolara. Iskoristite ga da preskočite red, a možete i da se ušetate u radnju i iznesete šta hoćete", naveo je korisnik @OverlyLiked.

Ubrzo je njegov tvit podeljen više desetina hiljada puta, a zatim je počeo da dobija stotine ponuda za prsluk, od kojih su neke bile višestruko veće od sto dolara.

"Popularnost tvita me nije iznenadila, ali jeste koliko je privkao pažnju medija. Ljudi su stvarno pokušali da kupe prsluk, a ja ga čak ni ne posedujem", naveo je on.

Međutim, njegova šala je drugima poslužila kao inspiracija pa se na društvenim mrežama pojavilo more sličnih oglasa u kojima se prodaju uniforme najpoznatijih prodajnih lanaca.

Cene se kreću od 30 dolara do više stotina dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: