Proverite račune za odvodnjavanje, ima grešaka

Preduzeće Vode Vojvodine saopštilo je da su uočene greške na računima za naknadu za odvodnjavanje, u rešenjima za 2017. i prva tri meseca ove godine

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.04.2018.

17:12

Proverite račune za odvodnjavanje, ima grešaka
(Foto: Thinkstock)

Oni su pozvali građane na strpljenje. Rešenja koja se upravo dostavljaju sačinjena su na osnovu baze podataka koju su Vode Vojvodine preuzele iz Poreske uprave.

"Preuzeta baza ima dosta grešaka, nije potpuno ažurna, te stoga i na rešenjima ima grešaka. Nezadovoljni korisnici mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo rešenja. Nedoumice se takođe mogu i lično razrešiti u kancelariji za rad sa strankama, od 10 do 14 časova, u poslovnoj zgradi Voda Vojvodine. Sve žalbe, kojih smo do sada primili na stotine, biće razmotrene u zakonskom postupku, a građani će blagovremeno biti obavešteni o ishodu", navodi se u saopštenju.

Iz Voda Vojvodine su pozvali građane da se jave telefonom na broj korisničkog servisa 0800 21 21 21.

“Svi naši kapaciteti trenutno su u službi građana i činimo sve što možemo da greške što pre budu ispravljene. Međutim, poslato je blizu 700.000 rešenja, izuzetno je veliki pritisak, te molimo za razumevanje i strpljenje", naveli su iz Voda Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: