"Da u 21. veku imamo asfaltirane ulice"

Radovi na asfaltiranju Ulice Jaše Prodanović su u završnoj fazi, a za rekonstrukciju je izdvojeno 16 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 07.05.2017.

14:37

Foto: Thinkstock

To je istakao predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je obišao radove.

Kako je Jovičić rekao, osim rekonstrukcije potpuno ruiniranih 400 metara puta, ulica Jaša Prodanović dobiće i novo dečje igralište.

On je za naredni period najavio planove opštine Palilula koji podrazumevaju rekonstrukciju Ruzveltove ulice, Ulice Salvadora Aljendea i Višnjičke ulice, izgradnju fontane na kružnom toku kod Bogoslovije, a istakao je da je iz budžeta opštine već izdvojeno 100 miliona dinara za 32 neasfaltirane ulice.

"Želimo da omogućimo građanima bolji život, da u 21. veku imamo asfaltirane ulice. Mislim da smo za godinu dana postigli maksimalan efekat, a to je da rešavamo infrastrukturu Beograda u ovom delu grada", naglasio je Jovičić.

On je rekao da je još jedan u nizu važnih planova opštine Palilula i početak izgradnje kanalizacione mreže u naselju Braće Marić u Krnjači posle više od 20 godina i dodao da očekuje pomoć Grada kako bi se ovim tempom nastavilo i kako bi se ostvarilo sve ono što je obećano građanima.

Jovičić je zahvalio građanima koji uredno dostavljaju dopise opštini, naglasivši da samo zajednička saradnja građana, opštine i Grada doprinosi rešavanju svih problema u Beogradu.

Svakodnevni život treba da bude prioritet i u budućnosti, a to su infrastruktura, obdaniša, škole, putevi, vodovod i kanalizacija", zaključio je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

14 h

Podeli: