Novi plan Er Srbije - ukidaju svoju prvu liniju

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija suspendovaće let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, od 29. oktobra 2017, saopšteno je iz kompanije.

Srbija

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.05.2017.

08:11

Novi plan Er Srbije - ukidaju svoju prvu liniju
Foto: Tanjug, arhiva

Ta odluka doneta je nakon razmatranja petogodišnjeg biznis-plana i odluke Er Srbije da ojača svoju mrežu kratkih letova narednih meseci primenom odabranih mera, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, ukidanje letova do Abu Dabija, druge linije po dužini, omogućiće Er Srbiji da avion A319 koji se trenutno koristi na toj ruti, iskoristi na svojim kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode.

Avio-kompanija će takođe u okviru novih mera opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima.

"Nakon opsežnog razmatranja našeg petogodišnjeg biznis-plana, odlučili smo se za konsolidaciju naše mreže fokusirajući se na naše linije u Evropi", rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić, navodi se u saopštenju.

Do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata i dalje će moći da se koriste usluge Etihad ervejsa, strateškog i kod-šer partnera Er Srbije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove.

Linija Beograd – Abu Dabi bila je prva linija novoformirane kompanije Er Srbija, 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

1 d

Podeli: