"Novi rok za V. Stepe 31. jul ili slede penali"

Direktor Agencije za investicije i stanovanje Luka Petrović izjavio je da je Nadzorni organ odobrio produženje roka za završetak radova u ulici vojvode Stepe.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

18:08

Default images
Foto: B92

Rok je produžen sa 11. jula na 31. jul.

Prema njegovim rečima, razmatrano je sedam odštetnih zahteva koje je podneo izvodjač radova "Ratko Mitrović niskogradnja" u kojima je traženo da se rok za završetak radova produži za 72 dana.

"Glavni inženjer je danas doneo odluku, koju je Agencija za investicije i stanovanje odobrila, a to je da produžetak roka bude 20 dana", istakao Petrović, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Četiri odštetna zahteva za produženje roka od 32 dana su odbijena, dok su tri prihvaćena kao opravdana, naveo je Petrović i dodao da je za njih odobren produžetak roka od 20 dana, iako je izvodjač za to tražio dodatnih 40 dana.

Kako je rekao, tim odlukama se krajnji rok za završetak radova u ulici vojvode Stepe pomera sa 11. jula na 31. jul 2015. godine.

"Ukoliko izvodjač do tog dana u ponoć ne završi radove, Agencija za investicije će shodno ugovoru od izvodjača naplatiti penale, za svaki dan kašnjenja oko 3.7 miliona dinara", zaključio je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: