Vučić i Medvedev sutra o J. toku

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra razgovarati s predsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevim u vezi sa situacijom sa Južnim tokom.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 07.12.2014.

12:37

Default images

Vučić je istakao da Srbija nastoji da sve eventaulne poteškoće reši na partnerskim osnovama.

"Naši eksperti rade na tome i proučavamo sve ugovore. Trudićemo se da na partnerskim osnovama rešimo sve naše eventualne poteškoće i probleme", izjavio je Vučić.

On je podsetio da država ništa nije krila u vezi sa tim gasovodom, te ponovio da odustajanje Rusije od Južnog toga za Srbiju nije lepa vest.

"Na žalost, videli smo neke koji su taj ugovor potpisali, a koji sam ja posle toga ispravljao, pravio neuporedivo bolje, da mi drže pridike i predavanja kako bi to trebalo sada da uradimo. Poslušaćemo bar neke njihove savete, a neke bolje da nisu ni iznosili", rekao je Vučić.

Premijer je dodao da se još nije čuo sa predsednikom Tomislavom Nikolićem koji je danas razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali da će to učiniti uskoro.

Više o tome pogledajte u našem prilogu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: