Srbija

Utorak, 25.11.2014.

13:29

"Akciza na struju? Ne verujem"

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da ne veruje da je uvođenje akciza na struju deo bilo kakvih ozbiljnih planova.

Izvor: Tanjug

Default images

Antić je istakao da smatra da je više reč o medijskim spekulacijama.

"Ministarstvo rudarstva i energetike nije iniciralo bilo kakav predlog o uvođenju akciza na struju", rekao je Antić novinarima u Beogradu.

On je istakao da to ministarstvo ima potpuno "jasnu i stručnu dimenziju zbog čega tako nešto nije dobro" i ponovio da ne veruje da je reč o bilo kakvim ozbiljnim planovima o uvođenju akcize na električnu energiju.

Pojedini mediji su prethodnih dana spekulisali da vlada planira uvođenje akcize na električnu energiju po zavrešteku grejne sezone, odnosno od aprila naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

22 h

Podeli: