Najveći zakrivljeni TV u Srbiji

Sajam audio i video tehnike (Hi-Files Show) otvoren je u hotelu Holidej in na Novom Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 08.11.2014.

15:51

Default images

Na otvaranju je predstavljen prvi najveći zakrivljeni Samsung UHD televizor na svetu, dijagonale 2.66 metara (105 inča), čija je cena 100.000 evra.

Zakrivljeni Samsung UHD TV stigao je iz Koreje, a nakon mini balkanske turneje, biće vraćen u centralu kompanije u Seulu. Posle sajma, ovaj premium televizor će moći isključivo da se nabavi porudžbinom po posebnoj proceduri jer neće biti izložen u radnjama.

Ima prikaz slike u formatu 21:9, a sa rezolucijom ekrana od 11 miliona piksela (5120X2160), nudi pet puta veću rezoluciju od Full HD-a te se na ekranu vide i najsitniji detalji.

Pored ovog modela televizora, u centralnom holu su izloženi najsavremeniji Samsung audio i video uređaji za 2014. godinu, predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.

Zajedno sa zakrivljenim televizorom, posebno je posetiocima zanimljiv Samsungov zakrivljeni zvučnik (HW-H7500/H7501) koji može da se koristi odvojeno ili na nosaču za Samsungove zakrivljene UHD televizore od 55 i 65 inča.

Zakrivljeni zvučnik je jednostavan za instalaciju jer se lako može postaviti na zid ili ispod televizora umesto postolja.

Audio-video uređaji i sistemi izloženi su u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu, a izlagači su brojne distributerske kuće- 4Audio, Audiophile High-End, M-Kabl, Vox Trade, Player i Auris Audio, kao i domaći proizvođač Beyond Frontiers Audio.

Iz Slovenije je stigao proizvođač zvučnika Gallus Audio Tećnology, koga su posetioci Hi-Files sajma imali prilike da upoznaju prethodnih godina navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: