Još jedan radni sastanak o metrou

U sklopu priprema za izgradnju beogradskog metroa predstavnici beogradskih vlasti i francuske kompanije "Ežis" su se dogovorili da se naprave nove analize.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 03.09.2014.

18:48

Default images

Naime tokom oktobra i novembra trebalo bi da se izrade analize broja putnika i broja vozila u javnom gradskom saobraćaju.

U Skupštini grada danas je, kako navodi Beoinfo, održan sastanak čelnika grada Beograda sa predstavnicima francuske kompanije "Ežis", ambasade Francuske i članovima Radne grupe za projekat "Beogradski metro" na kojoj je tema bila dosadašnji tok aktivnosti u vezi sa izgradnjom tri linije beogradskog metroa.

Analize koje treba da budu uradjene predstavljaće "informacionu osnovu za razradu prve linije metroa i poslužiti kao jedan od osnova za donošenje odluke na koji način će se metro graditi".

Na sastanku je postignuta saglasnost o potrebi formiranja posebne radne grupe u kojoj bi bili predstavnici ministarstava finansija Francuske i Srbije, kao i grada Beograda, kako bi se analizirali različiti modeli finansiranja projekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: