Tačno u podne - stop poskupljenju

Udruženje bankarskih klijenata Efektiva pozvalo je vozače u Srbiji da u ponedeljak u podne zaustave vozila na 10 minuta u znak protesta zbog skupljeg osiguranja

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

12:23

Default images

U saopštenju Efektiva poziva sva udruženja vozača, taksi udruženja, udruženja autoprevoznika, motociklista, kao i istaknute pojedince, da se udruže kako bi se "koordinisanom akcijom u budućnosti sprečili slični potezi osiguravajućih kuća i države".

"Udruženje Efektiva će paralelno sa tim aktivnostima, tražiti način da se pravnim sredstvima poništi ova sramna odluka koja ide direktno na štetu građana Srbije, a u korist osiguravajućih kuća", ocenjuje se u saopštenju.

To Udruženje je ponovo pozvalo nadležne, pre svega Narodnu banku Srbije, da povuku Odluku o povećanju obaveznog auto osiguranja motornih vozila za 45 odsto i vrate cene na raniji nivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

1 d

Podeli: