Trećina obveznika još krši propise

Poreska uprava je prilikom dvodnevne kontrole evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa utvrdila nepravilnosti kod jedne trećine obveznika.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 16.07.2013.

09:57

Default images

Poreska uprava je ponovo kontrolisala evidentiranje prometa preko fiskalnih kasa kod obveznika kod kojih je u prethodnim kontrolama utvrđeno da postupaju suprotno pozitivnim propisima koji uređuju tu oblast, precizira se u saopštenju.

Kontrolom je obuhvaćen 301 objekat, a nepravilnost je utvrđena kod 93, što predstavlja oko 31 odsto ukupnog broja kontrolisanih objekata.

Prema poreskim obveznicima kod kojih su utvrđene nepravilnosti biće izrečena mera privremene zabrane obavljanja delatnosti u trajanju od sedam dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

4 h

Podeli: