JAT objavio javni poziv za ketering

Aviokompanija Jat ervejz objavila je javni poziv za dostavljanje ponuda za ketering usluge za sve letove te aviokompanije na aerodromu "Nikola Tesla".

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2010.

15:03

Default images

Kako se navodi u oglasu objavljenom u dnevnom listu Politika, ponuđači mogu dostaviti ponude u roku od 30 dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku, a otvaranje ponuda biće poslednjeg dana roka.

Kriterijumi za izbor biće cena, estetske karakteristike obroka i referentna lista. Odluka će biti objavljena 30 dana od otvaranja ponude.

Jat ervejzu je do 14. januara obroke isporučivalo preduzeće Jat ketering, koje je tada prekinulo isporuku zbog dugovanja te aviokompanije od 41 miliona dinara.Nakon toga, Jat ervejz je snabdevao Aerodrom ketering Beograd.

Jat keternig je nakon prekida isporuka obroka Jat ervejzu saopštio da od tada Jat ervejz krši medjunarodne norme i propise o bezbednosti putnika na svim letovima.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije, koji je nakon toga obavio kontrolu u Jat ervezju, utvrdio je da Aerodrom ketering Beograd ispunjava propisane standarde bezbednosti u aviosabraćaju.

Vlasnik Jat keteringa je Vlada Srbije, a iz Jat ervezja izdvojen je 2005. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: